Fillers en Aesthetic Beauty Center in Rotterdam

2023-06-18
Selen Yildiz

Ben je op zoek naar een manier om die vervelende rimpels te verminderen? Of wil je graag vollere lippen? Dan zijn fillers misschien wel iets voor jou. In Rotterdam vind je verschillende klinieken waar je terecht kunt voor deze esthetische behandelingen, waaronder het Aesthetic Beauty Center.

Fillers Rotterdam zijn injectables die gebruikt worden om volume toe te voegen aan het gezicht of om rimpels en lijntjes op te vullen. Het voordeel van fillers is dat ze snel en vrijwel pijnloos kunnen worden geïnjecteerd, zonder dat daarvoor een operatie nodig is. Bovendien zijn de resultaten direct zichtbaar en blijven ze enkele maanden tot een jaar zichtbaar.

Het Aesthetic Beauty Center in Rotterdam is gespecialiseerd in fillers en biedt verschillende soorten behandelingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een behandeling met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in ons lichaam voorkomt en zorgt voor de hydratatie van de huid. Hiermee kunnen rimpels en lijntjes worden opgevuld en kan er meer volume aan de lippen worden toegevoegd.

Ook kun je bij het Aesthetic Beauty Centerterecht voor een behandeling met Radiesse, een filler op basis van calciumhydroxylapatiet die vooral geschikt is voor diepere rimpels of volumeverlies in het gezicht. Een behandeling met Radiesse kan tot anderhalf jaar zichtbaar blijven, wat het een populaire keuze maakt onder mensen die graag langdurig van hun nieuwe look willen genieten.